Ecoknitting

Økologisk og bæredygtigt garn til dine projekter inden for strik og hækling – Ecoknitting.dk

0

Your Cart

Hæklet studenterhue

hæklet studenterhue

hæklet studenterhue

En hæklet studenterhue til en sød student. Denne hue er hæklet i bomuldsgarn på hæklenål størrelse 3 mm. Roset, korkade og 2016-knapper er købt hos C. L. Seifert, som sælger studenterhuer. Der er taget udgangspunkt i opskriften fra Hækleopskrifter.dk, men herfra har vi blot justeret lidt i udtagningerne samt overgange og farveskift. Der er lagt nogle stykker plast fra en gammel plastlomme i skyggen, som er klippet til i størrelsen. Til sidst blev der syet foer i studenterhuen, så den glade student også kunne få skrevet små hilsner i den. Kokarden er her en g-nøgle, da vedkommende har studeret på musik-linjen.

hæklet studenterhue
hæklet studenterhue

hæklet studenterhue

Huen er hæklet i økologisk bomuldsgarn fra BC Garn – den bordeaux røde farve er dog noget restegarn fra et andet mærke. Se alle vores farver i BC Garn Alba her.

Er der nogen af jer, som har hæklet en studenterhue før? 😊

8 thoughts on “Hæklet studenterhue

  1. Hej Kamille! Mange tak. Der er et link til opskriften i indlægget 🙂 KH

 1. Hej.
  Kan man gøre noget så den ikke buler for meget?
  Kan foret gøre noget ved det?

  Venlig hilsen

  Mikkel

  1. Hej Mikkel,

   Beklager det sene svar! Jeg ville lave flere rækker med fastmasker uden udtagninger ind i mellem for at jævne det lidt ud. Ellers skal der måske bruges en større hæklenål, hvis du/vedkommende hækler stramt 🙂 KH

 2. hvor er det en smukt arbejde! det ser ikke ud på billederne som om det er tilfældigt med de selvlavede udtagninger. hvordan har du gjort i forhold til den opskrift du har taget udgangspunkt i?
  vh

  1. Hej Karenmarie
   Tusind tak! Jeg har lavet de samme udtagninger som i opskriften, men havde havde også lavet flere rækker med fastmasker uden udtagninger ind i mellem for at jævne det lidt ud. Ellers skal der måske bruges en større hæklenål, hvis du/vedkommende hækler stramt Jeg har forsøgt mig lidt frem for at ramme modtagerens mål. Håber det kan hjælpe lidt.
   KH Shanice

Comments are closed.