Ecoknitting

Økologisk og bæredygtigt garn til dine projekter inden for strik og hækling – Ecoknitting.dk

0

Your Cart

Coming soon: Hey Mama Wolf Yarns

Hey Mama Wolf Yarns

HeyMamaWolfYarns

Hey Mama Wolf på vej til Danmark

Vi har været så heldige at få kontakt til dygtige Jule, som plantefarver bæredygtigt uldgarn. Hun er også kendt under navnet Hey Mama Wolf. Den første levering, som vi får hjem i slutningen af januar, er hendes strømpegarn, hvor man i stedet for nylon har brugt 20 % nældefibre. Det giver et slidstærkt garn med et lækkert finish – lidt perlemorsagtigt skær. Det er jo også noget, som vi kender fra eksempelvis det danske garn Onion No. 3 Organic Wool + Nettles – se farverne her.

Ulden kommer fra Sydamerika, hvorefter det er spundet og plantefarvet i Tyskland. Løbelængden er ca. 300 meter pr. 100 gram.  Vi er meget spændte på, hvilke skønne farver der ellers gemmer sig i pakken – men vi er i hvert fald sikret de to farver på ovenstående billede indtil videre: mørk smaragd grøn og gylden sennepsgul. Vi har virkelig savnet strømpegarn uden plast, så vi glæder os enormt meget til at modtage vores pakke. Det er plantefarvet, ikke superwash, fri for plast og så ingen brug af mulesing!

Garnet kan også bruges til andet end strømper – man kan også bruge det til at strikke tøj og sjaler. Forhåbentligt når det at komme hjem i tide, så vi kan tage det med til jer på Alt Om Håndarbejde messen 2018 i Rødovre, hvor vi har en stand. Messen foregår den første weekend i februar d. 2-4. – og vi håber, at I vil komme forbi og sige hej!

I kan læse mere om Hey Mama Wolf på hjemmesiden her. Det er godt nok på tysk, men det burde kunne klares med en portion skoletysk og lidt Google Translate 😄 Begge billeder er lånt af Jule, og I kan se mange flere billeder af plantefarvet garn på hendes Instagram-profil her.